Izdelava spletnih strani

Celostna izdelava spletnih strani za vaše podjetje

Kaj je
izdelava spletne strani.

Na kratko vam bomo predstavili proces izdelave spletne strani in kako poteka

Izdelava spletnih strani je proces, v katerem združimo želje in zahteve naročnika na eni strani in naše znanje ter izkušnje na drugi strani. Rezultat je skrbno načrtovana spletna stran, ki upošteva način razmišljanja ciljne skupine in obiskovalce vodi od vhodne strani do cilja.

Za dosego ciljev spletne strani, mora biti vsak element izdelave spletne strani skrbno načrtovan. Pripadnike ciljne skupine mora voditi iz vhodne strani do cilja (nakup, prijava na e-novice, sodelovanje v nagradni igri ipd).

Zelo pogosto je pot do cilja več nivojska. Izdelava spletnih strani obiskovalca v daljšem časovnem obdobju vodi od brezplačnih vsebin do prvega nakupa/naročila in na koncu do stalnega kupca. To več nivojsko komunikacijo z obiskovalci bomo skupaj definirali in prevedli v jezik spletnega mesta.

Namen načrtovanja pa je poleg naštetega tudi zagotoviti pregledno, enostavno za uporabo in posledično učinkovito spletno stran. Z eno besedo skrb za optimalno uporabniško izkušnjo, k kateri bodo naši nasveti zagotovo veliko doprinesli.

izdelava spletnih strani

Odzivni dizajn

Odziven dizajn oziroma “Responsive Design” pomeni, da je vaša spletna stran prilagojena za telefone in tablice. Kadar obiskovalec spletne strani obišče vašo spletno stran preko mobilnega telefon ali tablice se dizajn spletne strani samodejno prilagodi glede na velikost naprave katero uporablja obiskovalec.

Enostaven urejevalnik besedil

V spletno stran vključimo enostaven urejevalnik besedil, tako da ne potrebujete nobenega strokovnega znanja o poznavanju računalniških jezikov. Ob sami izdelavi spletne strani že prilagodimo vso oblikovanje, tako da vi samo na enostaven način dopolnjujete vsebino na spletni strani.

Optimizacija za iskalnike

Dan danes, ko je že skoraj vsako podjetje prisotno na spletu je zelo pomembno, da vas potencialne stranke najdejo tudi v iskalnikih. Vse spletne strani pripravimo za optimizacijo, da lahko vaša spletna stran dosega čim višja mesta med iskanimi zadetki v spletnih iskalnikih. Zato je izdelava spletne strani za optimizacijo spletne strani zelo pomemben faktor.

 Bodite unikatni.Bodite Vi. 

Izdelava spletne strani s faktorjem Wow.