Virtualno.si

Virtualni ogledi in informacije

O strani

POZOR, LASTEN PROJEKT!

Spletno stran si lahko ogledate na tem naslovu: www.virtualno.si

Spletne stran združuje informacije in virtualne sprehode restavracij, hotelov, klinik, šol, vrtcev, srednji šol, kinematografov, vrtnarstev, …

Bodite drugačni in pojdite v korak s časom

Nova tehnologija nam omogoča, da obiskovalcem ponudimo vpogled v različne prostore ne samo preko galerije slik ampak se od sedaj naprej enostavno sprehodi po različnih prostorih. Bodi drzni, drugačni od vaše konkurence in ponudite obiskovalcem nekaj popolnoma drugačnega.

Kaj je virtualni sprehod?

Virtualni sprehod ali interaktivna predstavitev prostora naredimo s slikano panoramsko 360° fotografijo.  Z virtualnimi slikami povezanimi v smiselni sprehod dajemo gledalcu privlačen način ogleda in ga s tem dodatno pritegnemo k obisku.

Ali lahko virtualni sprehod gledam preko telefonov in tabličnih računalnikov?

Seveda z novim programiranjem smo dosegli, da lahko virtualne sprehode gledate tako preko tabličnih računalnikov kot tudi pametnih telefonov.

Ali lahko virtualni sprehod gledam z iphone (IOS) ali drugim telefonom ki podpira android?

Naši virtualni sprehodi so programirani tako, da podpirajo vse tipe sistemov v telefonih. Torej IOS, ANDROID ali WINDOWS.

Kdo vse lahko ima virtualni sprehod?

Virtualni sprehod ima lahko tako rekoč vsaka dejavnost. V primeru da gre za 1 prostor, se naredi virtualna slika enega prostora, ki daje občutek, kot da si dejansko v prostoru. V primeru večih prostorov, ki so lahko tako zunaj kot znotraj, pa se naredi več slik in se smiselno povežejo v virtualni sprehod. Torej če zadevo posplošimo lahko imajo virtualni sprehod klinike, gledališča, domovi, parki, avto hiše in saloni, športni dogodki, koncerti, …